DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

KAŠPAROVNA

Kašpara houskové knedliky z hladké mouky

Vítejte na stránce bern.wbs.cz v sekci Kašpara houskové knedliky z hladké mouky

 

 

500g hladke mouky

0,4L  mléka

vejce

kypřicí prášek

sůl

ca. 350g - nakrajenou housku i starou včetně drobků - nebo celý  Tessiener Brot

 

Postup:

mléko, vejce, kypříci prašek rozmixuj nebo rozmíchej

a s moukou udělej řídké těsto.

Po rozmíchání těsta s houskou struktura  stuhne.

Udělej 3 šišky e ve slané vodě ca 28 min. vařit. 

 

V kuchařkách doporučejí vaření 20 min., ale Bern má vyžší nadmořskou výšku a tím pádem nížší bod varu, nebo dělám tlustší šišky.

Dobrou chuť

Franta